ENDOCRINOLOGIE CRAIOVA. Solicită o programare

Termeni si conditii

Bun venit pe site-ul termeni și condiții pentru endocrine-craiova.ro, operat de Dr. Paraliov Andreea-Carmen – CMI, cu adresa Str. Împăratul Traian 57, Craiova, înregistrată cu CUI 26550024. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza sau achiziționa produsele și serviciile noastre. Accesarea și utilizarea site-ului nostru implică acceptarea și respectarea acestor termeni și condiții în totalitate.

Definiții

“Companie”, “noi”, “ne” și “nostru” se referă la Dr. Paraliov Andreea-Carmen – CMI, operatorul site-ului endocrine-craiova.ro.

“Utilizator”, “dumneavoastră” și “client” se referă la persoana care utilizează site-ul nostru și care achiziționează produse sau utilizează serviciile noastre.

“Servicii” se referă la serviciile medicale oferite la sediul nostru fizic.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin utilizarea și accesarea site-ului nostru, vă angajați să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Informații Personale

Pentru a accesa și utiliza informațiile și materialele de pe site-ul nostru, nu este necesară furnizarea de informații personale. Cu toate acestea, dacă alegeți să ne contactați prin intermediul detaliilor furnizate pe site, vă rugăm să fiți conștient că aceasta nu înlocuiește și nu constituie furnizarea de servicii medicale. Pentru a beneficia de serviciile noastre medicale, vă invităm să programați o consultație la sediul nostru.

Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului nostru, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, sunt deținute de noi sau de furnizorii noștri. Utilizarea necorespunzătoare a acestor materiale este strict interzisă și poate constitui o încălcare a legilor privind drepturile de autor și mărcile înregistrate.

Utilizarea Site-ului

5.1 Accesul la informațiile și materialele medicale de pe site-ul nostru este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a le modifica sau întrerupe în orice moment fără notificare prealabilă. Nu suntem responsabili dacă, pentru orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil în orice moment sau perioadă.

5.2 Sunteți responsabil de a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin intermediul contului dvs. sunt conștiente de acești termeni și condiții și îi respectă.

5.3 Este interzisă utilizarea site-ului nostru în scopuri ilegale sau interzise de acești termeni și condiții. Nu aveți permisiunea de a utiliza site-ul nostru într-un mod care ar putea afecta securitatea, funcționalitatea sau integritatea acestuia.

Prețuri

6.1 Prețurile informațiilor și serviciilor medicale prezentate pe site-ul nostru sunt afișate în moneda națională și reprezintă costurile asociate serviciilor medicale oferite la sediul nostru.

6.2 Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile informațiilor și materialelor medicale fără notificare prealabilă, dar orice modificare nu va afecta prețurile pentru serviciile medicale pentru care ați plătit deja la sediul nostru.

Limitarea Răspunderii

7.1 Ne străduim să furnizăm informații corecte și actualizate pe site-ul nostru, dar nu putem garanta că aceste informații sunt complete sau fără erori. Utilizarea informațiilor și materialelor medicale de pe site-ul nostru se face pe propria răspundere.

7.2 Nu suntem răspunzători pentru orice pierdere sau daune indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la pierderea de profituri, venituri, economii sau date.

Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația României. Orice litigiu care rezultă din acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Aceștia sunt termenii și condițiile noastre generale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să fiți obligat de acești termeni și condiții. Pentru întrebări suplimentare sau informații, vă rugăm să ne contactați prin informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru.

Are you a foreign patient?

Please email us at [email protected] and we will reply promptly back.

Specify your endocrinological problem and a contact number.

Call Now Button0723.189.359