ENDOCRINOLOGIE CRAIOVA. Solicită o programare

Politica de confidentialitate

Politică de Confidențialitate și Protecție a Datelor cu Caracter Personal

 Ultima actualizare: 21 iunie 2023

Bine ați venit pe site-ul endocrine-craiova.ro, operat de Dr. Paraliov Andreea-Carmen – Cabinet Medical Individual (CMI), cu adresa la Str. Împăratul Traian 57, Craiova, înregistrată cu CUI 26550024. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea datelor cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („GDPR”).

  1. Datele cu Caracter Personal Colectate și Procesate

1.1   Prin intermediul formularului nostru de contact de pe site, colectăm următoarele date cu caracter personal: nume, adresă de email, număr de telefon și conținutul mesajului dumneavoastră. Aceste date sunt necesare pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru programări, solicitări de oferte și alte forme de comunicare cu cabinetul nostru.

1.2   Ne asumăm responsabilitatea de a utiliza aceste date în scopul menționat anterior și în mod exclusiv. În cazul în care adresa de email sau numărul de telefon furnizate sunt incorecte, ne rezervăm dreptul de a nu putea asigura comunicarea dorită.

  1. Colectare și Procesare de Documente și Analize

2.1   Nu solicităm și nici nu acceptăm ca pacienții să ne furnizeze online copii ale documentelor personale, fotografii sau scanări cu analize medicale sau copii ale cărților de identitate. Orice astfel de documente primite vor fi șterse imediat și nu vor fi procesate.

2.2   Documentele personale, analizele medicale și cărțile de identitate pot fi solicitate și procesate numai la punctul de lucru/adresa cabinetului nostru medical și doar în concordanță cu actul medical. În aceste cazuri, pacientul va fi notificat și informat despre modul în care sunt procesate aceste date.

  1. Alte Modalități de Colectare a Datelor cu Caracter Personal

Există și alte modalități de a ne contacta, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare. Vă rugăm să respectați termenii și condițiile, politica de confidențialitate și alte reguli ale platformelor respective. De asemenea, rețineți că mesajele trimise prin aceste platforme pot fi accesate de personalul cabinetului, dar nu suntem obligați să răspundem tuturor mesajelor.

  1. Stocarea, Protecția și Ștergerea Datelor cu Caracter Personal

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale împotriva pierderii, distrugerii, divulgării sau accesului neautorizat. Luăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal.

  1. Drepturile dvs. în ceea ce privește datele cu caracter personal

Conform GDPR, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale, de a solicita corectarea sau ștergerea datelor dvs. personale, de a obiecta în privința procesării datelor dvs. personale, de a solicita restricționarea procesării datelor dvs. și de a solicita transferul datelor dvs. Dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

  1. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, astfel încât aceasta să reflecte modul în care procesăm datele cu caracter personal. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări sau dorințe în legătură cu această politică sau cu modul în care procesăm datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

Această politică este în conformitate cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Are you a foreign patient?

Please email us at [email protected] and we will reply promptly back.

Specify your endocrinological problem and a contact number.

Call Now Button0723.189.359